УДОБСТВА

3 открити басейна

През летния сезон можете да прекарате незабравими мигове на отмора край трите открити плувни басейна, разполагащи с комфортни шезлонги.

Комплексът разполага и със закрит отопляем плувен басейн за зимните месеци.

Външният басейн е безплатен за всички гости на комплекса, вътрешният басейн и СПА центърът се заплащат допълнително.

Хотелът разполага и с бар-мецанин както и с бар-тераса за летните месеци. За най-малките гости на хотела предлагаме услугите на детска занималня с много играчки и забавни игри.

Ресторант

Основният ресторант с капацитет от 160 места предлага в приятна и непринудена атмосфера богата селекция от традиционна българска и разнообразна европейска кухня.

Просторен и стилен ресторант Ви приветства с добре дошли. Изживейте своите мигове с чаша уханно вино. Ресторанта организира тематични вечери, а също така весели забавни вечери. За всички желаещи подготвяме сватбени тържества, кръщенета, рожденни и именни дни.

Лоби Бар

Нашето елегантно лоби е идеално място за среща с приятели или бизнес партньори, на чаша ароматно кафе, марково питие или екзотичен коктейл. Разполагаме и с китайски ресторант "Червеният дракон".

Хотелът разполага и с бар-мецанин както и с бар-тераса за летните месеци.

За най-малките гости на хотела предлагаме услугите на детска занималня с много играчки и забавни игри.

Дискотека

Заповядайте в дискотека Виго. Тук ще намерите подбрано разнообразие от алкохолни и безалкохолни питиета, коктейли, пури – за ценители! Със силектирана музика, нашият DJ и млад персонал, ще се погрижат за Вашето безупречно обслужване и добро настоение!

Модерната дискотека в комплекса предлага неограничени възможности за забавление и е център на нощния живот в курота. Професионалните DJ и гостуващите често изпълнители и танцъори ще се погрижат за вашето настроение.
ВСИЧКИ НАШИ ХОТЕЛИ
Hotel Vigo

България, Несебър, 8230, ул. "Иван Вазов" 9 • Тел.: +359 887 764101 • e-mail: vigo_tourist@abv.bg

 

© 2017 VIGO Group Ltd. All rights reserved.